Smaki Warszawy powstały w 2005r, to jeden z niewielu punktów na mapie kulinarnej Warszawy, który łączy wyśmienitą restaurację z własną pracownią cukierniczą. W części restauracyjnej oferowane są zachwycające zmysły dania kuchni polskiej czerpiące z najlepszych tradycji wielokulturowej, przedwojennej Warszawy. Smaki Warszawy w swojej kuchni korzystają z dobrodziejstw natury i stosują wysokiej jakości sezonowe i regionalne produkty. W pracowni cukierniczej powstają: legendarna beza z żurawiną i kremem waniliowym czy jagodzianka w drożdżowym cieście polana zrumienionym masełkiem. Można tu również spróbować lodów własnej produkcji.
Najważniejszym miejscem w restauracji jest kuchnia. Tutaj najbardziej liczy się kreatywny szef oraz jego sprawna ekipa. W kulinarnym warsztacie Smaków Warszawy rządzi utalentowany i zawsze gotowy do działania – Mateusz Sumiński.
Organizujemy w naszym obiekcie wydarzenia: wesela, komunie, imprezy firmowe, spotkania biznesowe, spotkania prasowe, koncerty, catering.
Liczba unikatowych wyświetleń wizytówki: 2224