Podleśna Catering

https://www.wesele.com.pl/userfiles/firmy/5781/131521788561262200.png
Warszawa 01-673, woj. mazowieckie
Podlesna 61
tel.: 22 569 41 92, 691 622 722, 691 991 644
http://cateringpodlesna.wartobyc.pl/pl_pl/
catering@cateringpodlesna.pl
Podleśna Catering - Warszawa

Oferujemy sale bankietowo-weselną do 120 osób, salę taneczną a także konferencyjną na 30 osób. Posiadamy parking, który pomieści zarówno samochody osobowe jak i autobusy. Oferta p[przygotowana jest dla klientów indywidualnych i korporacyjnych.
Nasza oferta obejmuje niezwykle szeroką gamę usług. Posiadamy wieloletnie doświadczenie, dzięki czemu wykonujemy swoją pracę sprawnie, szybko i precyzyjnie.

Wskazówka: Budynek Instytutu Gospodarki Wodnej

Posiadamy nowoczesne zaplecze cateringowe na terenie Warszawy, najwyższej klasy sprzęt, który pozwala nam na przewożenie potraw zgodnie z normami unijnymi oraz na sprawną dystrybucję jedzenia podczas bankietów.
Wykwalifikowana kadra pracownicza.
Rozbudowany dział techniczny.

Organizujemy:
-Konferencje;
-Imprezy koktajlowe;
-Imprezy integracyjne;
-Wesela;
-Chrzciny;
-Komunie;
-Spotkania świąteczne;
-Bankiety;
-Studniówki;
-Gale;
-Urodziny;
-Imieniny;
-Żywienie dla pracowników;
-Konselacje;
-Eventy;
-Imprezy plenerowe;
-Premiery;
-Śniadania;
-Lunche.

Proponujemy Państwu zestawy obiadowe:
zupa ,danie główne ,deser ,napoje zimne i gorące
 

PRZYKŁADOWE MENU WESELNE
Chlebek dla młodej pary
Wino musujące z maraską
DANIA GORĄCE – SERWOWANE
Krem z leśnych grzybów podawany z grzankami
(Dla wegetarian krem z brokułów z grzankami)
Kaczka z pieca z opiekanymi w rozmarynie ziemniakami , podawana na sosie wiśniowym z
podsmażanymi jabłkami
( Dla wegetarian warzywa z pieca z serem feta)
Złociste placuszki ziemniaczane przekładane wyśmienitym gulaszem
posypane parmezanem, otoczone pierścieniem sałat wykwintnych
(Dla wegetarian placek ze szpinakiem)
Płonąca szynka podkomorzego(serwowana przez szefa kuchni)
z pieczonymi ziemniakami ,sosem chrzanowym ,ogórkami kiszonymi
(Dla wegetarian kotleciki sojowe na sosie miodowo- musztardowym)
Żurek staropolski z chrzanem, jajkiem i białą kiełbasą
(Dla wegetarian barszcz czerwony z pasztecikiem )

PRZEKĄSKI ZIMNE – PODAWANE NA PÓŁMISKACH
Filety śledziowe podawane w trzech smakach na liściach świeżej sałaty
w oliwie, śmietanie, w pomidorach
Tatar po polsku
Roladki z łososia wędzonego faszerowane pastą serową
Sandacz faszerowany
Jajka faszerowane pastą z wędzonego pstrąga
Rostbef marynowany w pieprzach
Schab po Warszawsku faszerowany musem chrzanowym
Tymbaliki i z kurczaka w maladze
Pasjans z salami pieprzowego przekładany serami
Faszerowana cielęcina
Pasztet z zająca z żurawiną
Sałatka z mozarellą i pomidorkami cherry polane sosem bazyliowym
Tradycyjna sałatka jarzynowa
Sałatka ze świeżych warzyw z serem feta i oliwkami - grecka
Marynaty z własnej spiżarni
(ogórki, papryka, pieczarki, grzyby leśne)
Talerz wegetariański z dipami (ogórki, pomidory, papryka, seler naciowy)
Sos tatarski
Sos chrzanowy
BUFET STAROPOLSKI
Wędzona szynka „Podkomorzego” podawana w całości
Deska mięs pieczystych z własnej wędzarni:
karkówka, schab ze śliwką, boczek
Kiełbasa wiejska wędzona
Kabanosy podsuszane
Kaszanka
Salceson watykański
Smalec ze skwarkami
Ogórki kwaszone
Pieczywo z ziarnami
Grzyby w occie
Śliwki marynowane
DESERY
Fontanna czekoladą płynąca z dipami
Carpaccio z owoców sezonowych
Ciasta z pieca
Tartoletki z owocami i musami
Sękacz
Tort weselny hiszpański
NAPOJE (bez ograniczeń)
Kawa, herbata
Napoje gazowane, soki owocowe :
Coca cola/Pepsi cola
Woda gazowana i niegazowana
Sok pomarańczowy
Sok grejpfrutowy
Sok jabłkowy
Sok z czarnej porzeczki
RYBY, OWOCE MORZA – BUFET ZIMNY *opcjonalnie
Szczupak faszerowany w całości podawany na postumencie
Sałatka z paluszków krabowych podawana w grejpfrutach
Koktajl z krewetek i szyjek rakowych na sałacie lodowej
Avocado z krewetkami królewskimi
Wędzone ryby morskie z limonką

ZAPRASZAMY!!!

Galeria
Jak do nas dojechać?

Liczba unikatowych wyświetleń wizytówki: 800

Sprawdź inne firmy
Udostępnij
Wasza ocena
3.00 / 5
głosów: 1
Dodaj swoją opinię i ocenę
Top