Hotel Podklasztorze

http://www.wesele.com.pl/userfiles/firmy/4871/150901543913365100.png
Sulejów 97-330, woj. łódzkie
Władysława Jagiełły 1
tel.: 44 610 24 00
http://www.podklasztorze.pl/
hotel@podklasztorze.pl
Hotel Podklasztorze - Sulejów

Pośród pełnych tajemnic XII - wiecznych budowli Opactwa Cysterskiego podkreślonych pięknem krajobrazu Doliny Rzeki Pilicy dumnie prezentuje swój majestat okazały Hotel "Podklasztorze". To tu przeplatająca się przeszłość, teraźniejszość oraz przyszłość tworzy niepowtarzalne bogactwo spuścizny kulturowej tej zabytkowej budowli.

Lata doświadczeń oraz profesjonalna obsługa sprawiły, że jesteśmy w stanie spełnić oczekiwania każdego Gościa. Dzięki ciekawym rozwiązaniom przestrzennym z łatwością zorganizujemy niepowtarzalne bankiety, imprezy okolicznościowe czy też konferencje, szkolenia, kursy. Do dyspozycji Gości oddajemy 6 sal konferencyjnych, z których największa może pomieścić 100 osób, a o ich wyjątkowym charakterze świadczą nie tylko nazwy - "Krakowska", "Opacka", "Attykowa", czy też "Przy Arsenale". To idealne miejsce na pobyt, z dala od zgiełku wielkich miast!

Ciepło blasku świec, subtelna melodia, kuszący bukiet zapachów oraz różnorodna aranżacja wnętrz podkreślą charakter każdej uroczystości. Organizujemy przyjęcia weselne, jubileusze, zjazdy, bankiety, spotkania integracyjne, bale sylwestrowe i wiele innych. Nasze potrawy przyrządzane są według receptur tradycyjnej kuchni polskiej. Przywiązując ogromną wagę do potrzeb naszych klientów menu opracowujemy zawsze według życzeń i upodobań smakowych naszych gości.

Rozsmakuj się w naszych specjałach i poczuj niebiańskie uczucie błogości...

Nasze przykładowe menu:

Przystawki:

  • Carpaccio z łososia norweskiego z prażonym ziarnem sezamu i czarnymi oliwkami
  • Śledź w sosie ogrodowym


Sałatki:

  • Sałatka Farfale w sosie tysiąca wysp
  • Sałatka z grecką nutą


Zupy:

  • Brokułowa z migdałami
  • Zupa Minestrone
  • Rosół z gęsi na borowikach


Dania główne:

  • Rycerskie roladki ze schabu faszerowane ogórkiem i szynką podawane z pieczonymi ziemniaczkami
  • Kotleciki z dzika na pachnącym sosie jałowcowym
  • Filet z indyka panierowany w migdałach z brzoskwinią i żurawiną podawany z duphinkami


Desery:

  • Ciepła szarlotka z lodami polana sosem czekoladowym
  • Apletynka
  • Racuszki ze śliwkami.
Galeria
Jak do nas dojechać?

Liczba unikatowych wyświetleń wizytówki: 28

Sprawdź inne firmy
Udostępnij
Wasza ocena
4.00 / 5
głosów: 1
Dodaj swoją opinię
Top