Najpiękniejszy dzień w życiu zasługuje na najpiękniejszą oprawę. Pragnąc pełnej satysfakcji młodej pary oraz ich bliskich, proponujemy organizację obiadów weselnych na najwyższym poziomie. Tradycyjne powitanie chlebem i solą, wykwintne dania wyśmienitej gastronomii Hotelu i eleganckie otoczenie sprawią, że ten wyjątkowy dzień będzie niezapomnianym przeżyciem dla wszystkich weselników.
Aby dzień był do końca wyjątkowy, młodej parze oferujemy w prezencie noc w jednym z naszych luksusowych apartamentów.
Pobierz propozycje menu:
- Wesele Kontynentalne
- Propozycje menu
- Koszt: 170 zł / osoba
- Powitanie
- Lampka szampana
- Kolacja
- Węgierska zupa gulaszowa
- Filet z kurczaka de volaille. Schab ze śliwką. Polędwica wołowa z rusztu
- Risotto Milanese. Krokiety chili. Półksiężyce z przyprawami
- Bukiet jarzyn gotowanych: brokuły, marchewka paryska, brukselka, kalafior
- Surówka coleslaw
- Tiramisu - włoski deser migdałowy
- Kawa, herbata
- Bufet zimny
- Vitello Tonati z cielęciny
- Indyk z owocami
- Carpaccio wołowe z parmezanem
- Pate z dziczyzny
- Łosoś marynowany Gravlax
- Sandacz faszerowany z szafranem
- Śledź z cebulą i w śmietanie
- Mozarella z suszonymi pomidorami
- Sałatka grecka
- Sałatka nicejska
- Pikantna sałatka z wołowiną
- Owoce morza w pięciu smakach
- Ciasta i wypieki: Fale Dunaju, keks bakaliowy, sernik wiedeński
- Sosy i dresingi: Aurora, Cipriani, włoski, bazyliowy
- Marynowane grzybki
- Pieczywo, kawa, herbata
- Tort weselny - różne smaki
- Bufet gorący
- Boeuf Strogonoff
- Roladki z soli i krewetek
- Pikata z kurczaka
- Tagliatelle szpinakowe
- Baryłki ziemniaczane
- Bukiet jarzyn sezonowych
Alkohole we włąsnym zakresie - na życzenie!